Te boeken als ....

Roxi Jasper:
Roxi Jasper is te boeken voor al uw feesten en partijen; klein, groot – voor (bijna) iedere aanvraag is er wel een geschikte optie.
Met een breed repertoire van pop, jazz en country in combinatie met verschillende instrumenten zijn alle verzoekjes welkom.

Roxi Jasper & Suits:
Roxi Jasper and suits is een professioneel kwartet met een breed repertoire.
Of het nu een bruiloft, tuinfeest, verjaardag of een gezellig diner is – dit is de finishing touch op jouw vrolijke gelegenheid.

Het repertoire bestaat uit bekende popsongs in vintage stijl, jazz standards, blues en samba/bossa-nova. Voornamelijk Engelstalig met hier en daar wat Spaans.

On The RoxXx:
Een stoer kwartet dat start met lounge songs en opbouwt naar echte fijne R&B klassiekers met een jazzy twist hier en daar.

Trio Jazzper:
Een trio dat zó op elkaar ingespeeld is als deze is bijna niet te vinden..Vader, moeder en dochter.
Annemiek studeerde klassiek piano aan het conservatorium in Amsterdam en Stephan lichte muziek contrabas. Inmiddels spelen ze ruim 40 jaar samen en als trio al 20 jaar. Voor ieder wat wils .. klassiek tot zo gek je kunt bedenken. 

Rox & Roll:
Rock&Roll liefhebber of in voor een thema feestje? Voetjes van de vloer in stijl; gegarandeerd ! – al moet Rox zelf beginnen! 

Boekingsformulier